ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

7 ευεργετικές συνέπειες του σεξ! 1 σχόλια

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι το να κάνεις σεξ εκτός από την ευχαρίστηση που σου προσφέρει μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις και στην υγεία σου;Θα εκπλαγείς και συ αν δεις τις σωματικές και ψυχικές συνέπειες!



1.Ο οργασμός μπορεί να ανακουφίσει τη γυναίκα από τους πόνους της έμμηνης ρύσης

Σύμφωνα με έρευνες ο οργασμός βοηθάει να αντιμετωπίσει μια γυναίκα τις κράμπες που έχει κατά την διάρκεια του κύκλου της.Η λογική πίσω από αυτό είναι ότι κατά τη διάρκεια του οργασμού, το αίμα και άλλα υγρά απομακρύνονται από τα όργανα που έχουν συμφόρηση και μ' αυτόν τον τρόπο ανακουφίζεται ο πόνος.

2.Η σεξουαλική επαφή βελτιώνει τον ύπνο 

Η ενδορφίνη που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, σε βοηθάει να αισθανθείς πιο ξεκούραστος και προκαλεί την αίσθηση του ύπνου.Φυσικό αποτέλεσμα του καλού βραδινού ύπνου είναι ότι θα έχεις το πρωί πολύ ενέργεια για να έχεις μία ακόμα καλύτερη σεξουαλική επαφή!

3.Το σεξ είναι ευεργετικό για το δέρμα  

Θα το έχεις παρατηρήσει ότι οι φίλοι σου διακρίνουν μία λάμψη στο πρόσωπό σου μετά από το σεξ!Και όμως υπάρχει εξήγηση για αυτό.Η σεξουαλική δραστηριότητα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος που έχει ως αποτέλεσμα να κάνει το δέρμα σου να ακτινοβολεί!Όταν ιδρώνεις κατά τη διάρκεια του σεξ, οι πόροι του δέρματος ανοίγουν και αυτό λειτουργεί ως φυσικό καθαριστικό προσώπου.Τα οιστρογόνα που απελευθερώνονται στη γυναίκα κατά τη σεξουαλική επαφή κάνουν τα μαλλιά της πιο λαμπερά και το δέρμα της πιο λείο.

4.Το συχνό σεξ προσθέτει χρόνια ζωής

Όταν η σεξουαλική ζωή του ανθρώπου διπλασιάζεται από μια φορά την εβδομάδα σε δύο, το αποτέλεσμα είναι κατά μέσο όρο 3 χρόνια περισσότερα ζωής!Καθόλου άσχημα!!

5.Το σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάψεις θερμίδες

Μισή ώρα σεξ μπορεί να κάψει 144 θερμίδες!!Αυτό σημαίνει πως μπορείς να φας άνετα την αγαπημένη σου λιχουδιά χωρίς να έχεις τύψεις αφού μπορείς να την "κάψεις " αργότερα με τον πιο ανώδυνο τρόπο!

6.Το σεξ ελαττώνει το άγχος

Η συσχέτιση μεταξύ σεξ και μείωσης άγχους έχει μελετηθεί από τους επιστήμονες.Αυτό που έδειξαν οι μελέτες ήταν ότι η διαχείριση άγχους από άτομα που είχαν σεξουαλική ζωή ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που είχαν τα άτομα που δεν έκαναν σεξ.

7.Το σεξ βελτιώνει το ανοσοποιητικό σου σύστημα

Έρευνες έχουν δείξει ότι συχνή σεξουαλική δραστηριότητα ( 2-3 φορές την εβδομάδα ) συσχετίζεται με υψηλότερα επίπεδα ανοσοσφαιρίνης Α, περίπου 20% περισσότερο, που προσφέρει προστασία απέναντι σε κρυολογήματα.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

1 σχόλια for "7 ευεργετικές συνέπειες του σεξ!"

  1. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


    Η HILLTOP είναι νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η πιστωτική σας βαθμολογία. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

    Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
    Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

    Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
    Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
    Προσφέρουμε δάνειο από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
    Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
    Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
    Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

    Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
    οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    email: hilltop@outlook.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    Με θερμή σκέψη