ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

5 τρόποι για να συζητάτε τα πάντα μαζί 0 σχόλια


Ζευγάρι κουβεντιάζει
Ένα από τα βασικά στοιχεία για μία σωστή σχέση είναι η καλή επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι. Όλα τα θέματα που απασχολούν τον καθένα από τους δύο, θα πρέπει να συζητιούνται και να μην αποφεύγονται. Έχεις τα κότσια για δύσκολη συνομιλία; ακολούθησε τις παρακάτω στρατηγικές:




1. Να είσαι ευθύς
Κάνε στον εαυτό σου τις παρακάτω ερωτήσεις: Τι φοβάμαι να πω; Τι φοβάμαι πως θα συμβεί αν το πω αυτό; Τι θέλω να συμβεί μόλις το πω;
Μπορείς να πεις: "Υπάρχει κάτι για το οποίο θέλω να σου μιλήσω αλλά φοβάμαι να το φέρω στην επιφάνεια γιατί ____________, αλλά ελπίζω να _________" Γιατι θα πετύχει;  Η άμεση επικοινωνία μεταξύ των ζευγαριών, οδηγεί σε μακροχρόνια αποτελέσματα σε αντίθεση με την έμμεση και την ασαφή.
2. Κοίταζε την στα μάτια και άγγιζε την
Οι άντρες και οι γυναίκες, βλέπουν την οικειότητα με διαφορετικούς τρόπους. Οι γυναίκες προτιμούν το πρόσωπο με πρόσωπο ενώ οι άντρες κάνοντας πράγματα δίπλα-δίπλα. Τι να κάνεις: Κοίταξε την στα μάτια και άγγιζε την καθώς της μιλάς. Η στοργική επαφή, μειώνει το στρες στους άντρες και στις γυναίκες.

3. Πρότεινε λύσεις
Πες: "Έχω κάποιες ιδέες για το πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά, έχεις εσύ κάποιες;". Κοιτώντας το πρόβλημα και τις λύσεις του από διαφορετικές προοπτικές είναι πιο εποικοδομητικό σε μία συζήτηση.

4. Χρησιμοποίησε τη λέξη "Αισθάνομαι"
Αντί να πεις: "μην σπαταλάς τόσα χρήματα για το τάδε" χρησιμοποιώντας αρνητική προστακτική, μπορείς να πεις "Αισθάνομαι πως ξοδεύουμε αρκετά, ενώ ο προϋπολογισμός μας είναι μικρός". Δεδομένου ότι οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικά εκφραστικές, χρησιμοποιώντας τη λέξη "αισθάνομαι", θα δείξει τις ανησυχίες σας με διαφορετικό τρόπο.

5. Προγραμμάτισε την ώρα που θα μιλήσετε
Όταν αποφεύγεις να έρθεις αντιμέτωπος με τη διαφωνία είναι κακό σημάδι για τη σχέση. Τι μπορείς να κάνεις: Ρώτησε την, πότε είναι διαθέσιμη να μιλήσετε για κάτι που σε απασχολεί. Μην επιλέγεις τις στιγμές που υπάρχει ένταση ανάμεσά σας

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "5 τρόποι για να συζητάτε τα πάντα μαζί"